Dirk Dijkstra

Senior Consultant

Dirk Dijkstra

Senior Consultant

Mijn drive is het definiëren van een duidelijke strategie en het vertalen van strategie naar performance. Ik werk graag met multidisciplinaire teams om een contributie te leveren aan het bedrijfsresultaat. De mens bepaalt het resultaat, de processen ondersteunen om een basis te creëren voor succes.

Dirk is al ruim 20 jaar een specialist op het gebied van supply chain optimalisatie, integrated business planning en S&OP processen, met een goede kennis van IT systemen. Hij heeft een ruime ervaring met verandermanagement, project en programma management en het duurzaam beleggen van continue verbeteringsprocessen. Dirk is sinds 2022 verbonden als associate aan de ARV Group.

Dirk heeft technische bedrijfskunde gestudeerd in Eindhoven en heeft ruime ervaring opgedaan in supply chain consulting en S&OP management – gespecialiseerd in de internationale voedingsindustrie. Hij is internationaal werkzaam geweest met (langdurige) projecten in Tsjechië, Polen, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, UK, USA, China, Japan en Singapore.

Just do it

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then