Gjalt Liebrand

Senior Consultant

Gjalt Liebrand

Senior Consultant

Ik ondersteun al ruim 15 jaar bedrijven bij het verbeteren van hun operationele processen. Daarbij zoek ik continu naar verbetermogelijkheden en de beste inrichting van de klantorganisatie. Dat is essentieel om de concurrentiepositie te verbeteren. En in welke organisatie ik ook werk: ik ben ervan overtuigd dat mensen altijd het verschil maken.

Gjalt heeft een sterk analytisch vermogen waarmee hij snel tot de kern van de bedrijfsprocessen doordringt. Kiest altijd voor een aanpak waarbij organisatieontwikkeling en resultaatgerichtheid samengaan. Gaat vervolgens op een pragmatische wijze met mensen aan de slag om verbeteringen keer op keer daadwerkelijk te realiseren.

Ging na zijn studie technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente aan de slag als SAP-consultant bij AkzoNobel. Maakte in 2002 de overstap naar ARV Group. Is gedurende zijn hele carrière al werkzaam in operations. Heeft ruime ervaring in de chemie-, voedings- en energiebranche en was werkzaam in Nederland, Duitsland, België, Zweden, Rusland, Polen en de USA.

Ieder systeem, hoe doordacht ook, is zo goed als de mensen die het toepassen. Daarin schuilt de uiteindelijke borging.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then