Jan Donkers

Associate Partner

Jan Donkers

Associate Partner

Mijn kracht en competenties? Het snel doorgronden van issues, het herkennen van verbetermogelijkheden en het vertalen daarvan naar een advies of business case. Ik ben open, transparant en kan mijn waarnemingen, conclusies en adviezen helder verwoorden. Mijn toegevoegde waarde ligt met name in due diligence trajecten en scoping studies. Ik zet mijn ervaring ook in bij strategische discussies op board level. Maar ik opereer net zo makkelijk op de werkvloer.

Jan werkte bijna 30 jaar in de operations van Sara Lee. Fast moving consumer goods, en zowel food als non food. Tot 2010 was hij verantwoordelijk voor alle koffie- en theefabrieken van Sara Lee wereldwijd (Douwe Egberts, Pickwick, Pilao, Maison du Cafe, Merrild) en alle cosmeticafabrieken in Europa (Sanex, Radox, Ambi Pur, Zwitsal, Prodent).

Zet zich sinds 2013 als associate senior partner in voor ARV. Legt zich toe op het (strategisch) adviseren van foodbedrijven op het totale gebied van operations: inkoop, supply chain, S&OP, productie en distributie.

Bestede tijd zegt niets. Inspanning is nodig, maar uiteindelijk gaat het om de werkelijk bereikte verbetering

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then