Jasper ten Berge

Principal Consultant

Jasper ten Berge

Principal Consultant

Het erkennen van de waarde van teamwerk en brede samenwerking om dingen voor elkaar te krijgen. Het stellen van de gezamenlijke ambitie, het definiëren van competenties en vereisten in mensen, processen en systemen om die ambities te bereiken met duidelijk gedefinieerde mijlpalen, is waar resultaten accelereren. Een frisse blik brengt vaak een nieuw perspectief om de volgende stap in prestatieverbetering te leveren en evenzeer inspireert een nieuwe omgeving vaak voor een nieuw perspectief.

Jasper heeft meer dan 20 jaar ervaring in supply chain-, inkoop- en advies rollen, met brede ervaring in supply chain, projectmanagement, inkoop en leveranciersontwikkeling, innovatie/waarde creatie, kostenoptimalisatie en planning met S&OP en Integrated Business Planning. Jasper is sinds 2021 verbonden aan ARV.

Jasper studeerde Techniek, Beleid en Management aan de Technische Universiteit Delft en volgde een managementcursus Artificial Intelligence bij MIT. Hij brengt brede ervaring mee in supply chain en inkoop in verschillende rollen en industrieën. Jasper heeft internationale ervaring opgedaan in Europa en Azië en heeft bijna 10 jaar in het buitenland gewerkt en gewoond in Ierland, Singapore en Hong Kong en nu is de thuisbasis weer in Nederland. Naast het werk is Jasper vaak op het water te vinden bij nationale en internationale zeilwedstrijden.

Geluk is waar je voorbereiding zich uitbetaald.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then