Marcel Aardenburg

Principal Consultant

Marcel Aardenburg

Principal Consultant

In elke organisatie liggen kansen om de kwaliteit van werkprocessen te verhogen en rendement te verbeteren. Mijn passie is het samenbrengen van ervaring en ambitie binnen een organisatie, met als doel duurzame kwaliteitsverbetering te realiseren.

Ik kijk graag met een breed perspectief richting de organisatie en welke rol operations dient te spelen om organisatiedoelstellingen te behalen. Het stellen van vragen en doorvragen helpt om te doorgronden waar de organisatie staat en naartoe wil. Door deze context samen te brengen met harde analyse ontstaat overzicht en inzicht. Continu oog houden voor stakeholders is cruciaal om verwachtingen te managen en tot goede besluitvorming te komen.

Marcel neemt 15 jaar ervaring mee in zowel senior- als operationeel management, projectmanagement, verandermanagement en continu verbeteren. Zowel binnen een corporate omgeving als MKB. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Marcel veel werkervaring opgedaan binnen alle niveaus van een organisatie, Dit komt doordat hij zijn studie Food Technology en Bedrijfskunde met zijn werk heeft gecombineerd. Hierdoor heeft hij zich in relatief korte tijd kunnen ontwikkelen naar het niveau waarop hij nu acteert. Is sinds januari 2021 actief als Principal bij ARV Group.

Maak zichtbaar wat belangrijk is, geef aandacht aan wat goed gaat en maak bespreekbaar wat beter kan.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then