Peter Hunse

Senior Consultant

Peter Hunse

Senior Consultant

Mijn expertise bevindt zich op het raakvlak van technologie en organisatie. Ik richt mij met name op het verbeteren van rendementen door mensen in organisaties de juiste dingen te laten doen. Het vertalen van complexe, technologische vraagstukken naar praktische, werkbare oplossingen en werkmethodes, daar ligt mijn kracht. Het gaat er uiteindelijk om dat juist in de praktijk alles goed draait.

Peter heeft brede operationele ervaring in food (fast moving consumer goods en business to business). Maar ook in feed, chemie, transport, afvalverwerking, energie en bouwmaterialen. Was langdurig werkzaam in Duitsland, Belgie, Zweden, Italie, Polen, Indonesie, USA en UK.

Volgde opleidingen tot chemisch technoloog en materiaalkundige en werkte daarna als productiemanager en logistiek manager in de chemische en levensmiddelenindustrie. Heeft inmiddels 20 jaar werkervaring in zowel lijnfuncties als consultancy. Is sinds 2003 werkzaam voor ARV, met een onderbreking van 2 jaar, waarin hij als supply chain manager werkzaam was.

Waar mensen de juiste dingen doen, ontstaat energie!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then