Welmoed Beenen

Senior Consultant

Welmoed Beenen

Senior Consultant

Met 25 jaar werkervaring in de procesindustrie, voel ik me daar helemaal thuis. Technische en niet-technische processen moeten goed op elkaar aansluiten. Daarin kun je continu verbeteren. Samen met anderen complexe vraagstukken ontrafelen, slimme oplossingen bedenken en resultaat boeken, daar krijg ik energie van.

Welmoed heeft veel ervaring als consultant en ingenieur in de farmaceutische, voedingsmiddelen en chemische industrie. Na haar studie Technische Scheikunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij 7 jaar als process en project engineer gewerkt bij Akzo Nobel Engineering. Daarna is ze bijna 4 jaar in dienst geweest bij ARV Group en is vervolgens als zelfstandige verder gegaan.

Kern van haar werk zijn projecten in de procesindustrie. Ze werkt zowel in verbetertrajecten van de operationele processen als in technische projecten. Daarbij pakt ze diverse rollen op; van managementniveau tot inhoudelijke rollen. Welmoed is een echte teamspeler die energie haalt uit het samen aanpakken van problemen en toewerken naar resultaat.

Samen met anderen complexe vraagstukken ontrafelen, slimme oplossingen bedenken en resultaat boeken, daar krijg ik energie van.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then