Programma management

Thema

Samenhang aanbrengen & sturing geven

In veel organisaties is het maken van een plan, inclusief onderliggende timing, benodigde mensen en middelen een uitdagende exercitie. Daarbij helpt het als er gebruik gemaakt kan worden van pragmatische projectstructuren en een programma dashboard. Ook om onderweg met verschuivende prioriteiten als MT opnieuw keuzes te kunnen maken en knelpunten in tijdspad en resources op te lossen. Het op maat ontwikkelen van de juiste programmastructuren en die laten passen bij wat in de klantorganisatie al gebruikt wordt is een vast onderdeel in de rol van ons team.

Vragen van klanten:

  • We worstelen met structurele overbelasting van onze organisatie en zoeken pragmatische programmastructuren om gedurende het jaar onze prioriteiten beter te managen

  • Kunnen jullie ons helpen met inzicht in de benodigde capaciteit om onze verbeterplannen uit te voeren?

  • We hebben ambitieuze verbeterdoelen en er lopen veel verschillende projecten, maar geen komt op tijd af en continu wisselen de prioriteiten. Kan ARV ons helpen bij het krijgen van overzicht en betere sturing?

Dankzij de met hulp van ARV opgezette programmastructuur, maar ook de begeleiding bij onze MT sessies zijn we in staat geweest de belasting van onze teams gedurende het jaar goed te managen en ervoor te zorgen dat onze plannen structureel uitgevoerd konden worden.

Referentie

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then